«Ξεπαγώνει» η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη στην ΕΡΤ

26/02/2020 | 06:55

 

Λίγες μέρες πριν, έγινε γνωστό, πως το νέο εγχείρημα της Κάτιας Ζυγούλη της ΕΡΤ μπήκε στον «πάγο» με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημόσιας Τηλεόρασης το οποίο είχε εγκρίνει αρχικά το αίτημα.

Συγκεκριμένα, η Κάτια Ζυγούλη επρόκειτο να παρουσιάσει την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» η οποία ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί από την ΕΡΤ2.

Η εκπομπή είχε ανατεθεί σε εξωτερική παραγωγή και το κόστος για 20 επεισόδια ανερχόταν στο ποσό των 179.645 ευρώ.

Και ενώ η εκπομπή μπήκε στον «πάγο», φαίνεται πως βρέθηκε λύση και τελικά θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Όπως, μεταδόθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes», οι «Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» ανατέθηκε σε καινούργια εταιρεία παραγωγής και ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα».

«Κάποια στιγμή ο νέος κύκλος της εκπομπής πάγωσε και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ματαιώνεται και δεν θα βγει στον αέρα λόγω κόστους. Αυτό, όμως, απείχε από την πραγματικότητα. Υπήρχαν κάποια προβλήματα με την εταιρεία παραγωγής και αυτό που ήθελε η ΕΡΤ και απλά πάγωσε για λίγο μέχρι να βρουν μια καινούργια εταιρεία παραγωγής.

Η καινούργια εταιρεία παραγωγής βρέθηκε, οι Ιστορίες Μόδας ξεκινούν κανονικά με την Κάτια Ζυγούλη και μάλιστα με το ίδιο ακριβώς κόστος που είχε εγκριθεί αρχικά. Στα τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου, θα έχει κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας» ανέφερε η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ