Ξεκινά το «Φεστιβάλ στις γειτονιές» της Πάτρας

28/06/2022 | 15:19

Ξεκινούν την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ, οι εκδηλώσεις της ενότητας «Φεστιβάλ στις γειτονιές» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμο Πατρέων.

Η ενότητα είναι ενταγμένη στις παράλληλες εκδηλώσεις και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

 

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

 

Τετάρτη 29 Ιουνίου: Πολιτιστικός Σύλλογος Μύλων (Μπεγουλακίου), συναυλία με το μουσικό σχήμα της πόλης το «Στέκι των καλλιτεχνών».

Παρασκευή 1η Ιουλίου: Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαβλανίου, συναυλία με το μουσικό σχήμα της πόλης «Ζαΐρα».

Κυριακή 3 Ιουλίου: Πολιτιστικός Σύλλογος Λεύκας «ο Άγιος Νικόλαος», συναυλία με το μουσικό σχήμα της πόλης «Replica».

Σάββατο 9 Ιουλίου: Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος Καστελλόκαμπου, συναυλία με τον  Κώστα Μετζελόπουλο

Σάββατο 16 Ιουλίου: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Άνω Συχαινών, συναυλία με το μουσικό σχήμα των Κώστα και Γιάννη Καραλή.  

Κυριακή 17 Ιουλίου: Εκπολιτιστικός Εξωραΐστικός Σύλλογος Παγώνας, συναυλία  με το μουσικό σχήμα «ΑΓΚΥΡΑ».

Δευτέρα 8 Αυγούστου: Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου, συναυλία με το μουσικό σχήμα «ΔΙΣ ΑΡΕΣΤΟΙ».

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου: Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων, συναυλία με το μουσικό σχήμα του Γιάννη Κριβέρη.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης (Ζαρουχλεΐκων),συναυλία με το μουσικό σχήμα που ηγείται ο τραγουδιστής Σάκης Καντάς.

Το μουσικό σχήμα της πόλης «BANDA MORENA» θα συμμετάσχει στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο