Wimbledon: Στον τελικό των γυναικών η Κέιτ Μίντλετον

12/07/2025 | 19:47

Στο Wimbledon επέστρεψε το Σάββατο (12/7) η Κέιτ Μίντλετον.

Η 43χρονη Πριγκίπισσα της Ουαλίας παρακολουθεί τον σπουδαίο τελικό στο απλό των γυναικών ανάμεσα στην Ίγκα Σβιόντεκ και την Αμάντα Ανισίμοβα.

Η Κέιτ Μίντλετον κάθισε στο βασιλικό θεωρείο στο Centre Court και μίλησε με μεγάλες μορφές του παγκόσμιου τένις όπως είναι η Αμερικανίδα Μπίλι Τζιν Κινγκ. Την Πριγκίπισσα υποδέχτηκε η πρόεδρος του All England Club, Ντέμπι Τζέβανς και κατά την είσοδό της αποθεώθηκε από τους θεατές.

Στις 2 Ιουλίου, η πριγκίπισσα Κέιτ επισκέφθηκε το νοσοκομείο Κόλτσεστερ στο Έσσεξ, όπου μίλησε με ειλικρίνεια για την μάχη με τον καρκίνο.

ΠΗΓΗ

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι