Βυτιοφόρο έπεσε από γέφυρα – Παραδόθηκε στις φλόγες ο τράκτορας

11/10/2018 | 08:54

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δερβένι, στη γέφυρα που οδηγεί από τα Λαγυνά προς τη Λητή.

Ειδικότερα, ένα βυτιοφόρο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε δρόμο κάτω από τη γέφυρα. Αποτέλεσμα της πτώσης του βυτιοφόρου ήταν να τυλιχθεί στις φλόγες ο τράκτορας. Στο σημείο επιχειρούν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το βυτίο είναι άδειο.

Ο οδηγός, ο οποίος κατάφερε να απεγκλωβιστεί έγκαιρα, φέρει κακώσεις προσώπου και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”.

Πηγή: Thestival.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ