Βρυξέλλες: Ο Λαχραουί δεύτερος καμικάζι στο αεροδρόμιο

25/03/2016 | 20:20

Η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου επιβεβαίωσε σήμερα πως ο δεύτερος βομβιστής καμικάζι του αεροδρομίου των Βρυξελλών είναι ο Νατζίμ Λαχραουί.

   
«Μετά από την ανάλυση του DNA και την διενέργεια έρευνας τις τελευταίες ώρες, η ομοσπονδιακή εισαγγελία είναι σε θέση να επιβεβαιώσει πως ο δεύτερος βομβιστής καμικάζι του αεροδρομίου των Βρυξελλών (…) είναι όντως ο Νατζίμ Λαχραουί» αναφέρει ανακοίνωση που επιβεβαίωσε αστυνομικές πληροφορίες που είχε λάβει το πρακτορείο AFP την Τετάρτη το βράδυ.

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 720 διαμερίσματα θα δημιουργηθούν στο στρατόπεδο Μανουσογιαννάκη – Εξαγγελίες Μητσοτάκη για αξιοποίηση ακινήτων για όσους δεν έχουν σπίτι

ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στον Πελετίδη για το 112 – “Νομίζει ότι μπορεί να κάνει αντάρτικο και να έχουμε τραγωδίες όπως στο Μάτι”

Πάτρα: Εξετράπη όχημα στην Πλαζ – Εγκλωβίστηκε οδηγός (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρός τραυματισμός άνδρα μετά από πτώση από στέγη – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τέμπη: Μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας – Ακολούθησε πορεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ