“Βροχή” πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στο Αίγιο! Επιχείρησαν να ανατινάξουν ΑΤΜ, βρέθηκε καμένο ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στο Αίγιο, με …βροχή από πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα στις 05:00, στο Αίγιο, στην οδο Αιγιαλέως, στην πρόσοψη του σούπερ μάρκετ ΑΒ άγνωστοί προσπάθησαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ εθνικής τράπεζας.

Περιπολικό της ασφάλειας του Αιγίου που περνούσε από το σημείο, στο πλαίσιο αυξημένης επιτήρησης λόγω και της ανατίναξης ΑΤΜ στην Ανδραβίδα τις προηγούμενες μέρες , εντόπισε τους 3-4 δράστες, οι οποίοι αμέσως άρχισαν να πυροβολούν τους αστυνομικούς.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ ανταπέδωσαν τα πυρά. Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ οι άγνωστοι έκαναν χρήση πυροσβεστήρων που είχαν μαζί τους, δημιουργώντας σύννεφο καπνού, καταφέρνοντας έτσι να διαφύγουν με όχημα που λίγο μετά βρέθηκε καμμένο στο Αίγιο πλησίον του συνεταιρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες είχε κλαπεί από την ευρύτερη περιοχή του Αιγίου.

Ηρώ Καριοφύλλη: Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση και ο λόγος που δεν έκανε παιδιά

 Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον κρεοπώλη για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

Καισαριανή: «Τους βρήκαμε αναίσθητους κάτω από το φορτηγό» λέει η αδερφή της 25χρονης από την Αχαΐα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με τα σημερινά όρια η δυνατότητα δόμησης για πάνω από 9 στους 10 οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους

Έναρξη Ναυτικής εβδομάδας 2025 με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών «Ελλάς εν πλώ»

Το Λύκειο Ελληνίδων Πατρών στο 2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Ν. Ορεστιάδας”

Τορίνο: Ένας νεκρός από υπερχείλιση χειμάρρου όταν η υπόλοιπη Ιταλία πλήττεται από καύσωνα

Γιώργος Σαμπάνης: Με τη σύντροφο σκεφτόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας