Βρήκαν το πτώμα του Κασόγκι σε κήπο στο σπίτι του Σαουδάραβα προξένου

23/10/2018 | 17:24

Κομμάτια του σώματος του δολοφονημένου δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι βρέθηκαν στον κήπο στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη,  σύμφωνα με πηγές που επικαλέιται το Sky News.

Νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε να διεξαχθούν οι δίκες των υπευθύνων στην Τουρκία, όπου συνέβη το ειδεχθές αυτό έγκλημα. 

«Για ποιον λόγο βρέθηκε η 15μελής ομάδας των Σαουδαράβων στην Τουρκία; Με τις εντολές ποιου; Γιατί το προξενείο δεν άνοιξε αμέσως στην έρευνα; Γιατί έγιναν τόσες διαφορετικές δηλώσεις από τους Σαουδάραβες; Ποιος είναι ο τοπικός συνεργάτης που πέταξε το πτώμα του Κασόγκι; Οι Σαουδάραβες πρέπει να απαντήσουν σε όλες αυτές τις ερωτήσεις», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Η δολοφονία του Κασόγκι είναι ειδεχθής, μία αποτρόπαια πράξη που δεν πρέπει να καλυφθεί. Ο θάνατος του Κασόγκι αποτελεί διεθνή υπόθεση, μία υπόθεση που η Τουρκία θα κυνηγήσει, είπε. Οσοι έχουν εμπλακεί πρέπει να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας