Βρέθηκε νεκρή η γραμματέας του Πάπα – Ήταν έγκυος

25/02/2016 | 10:06

Η 34χρονη Miriam Wuolou, η οποία ήταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Ιταλία.

Η κοπέλα είχε εργαζόταν για χρόνια για τον Πάπα Φραγκίσκο ως φύλακας για τους επισκόπους και του καρδινάλιους στην Santa Marta.

Σύμφωνα με τον διεθνή τύπο η γυναίκα, έπασχε από ένα σοβαρό είδος του διαβήτη, για τον οποίο οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει ότι θα έθετε σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της.

Η αστυνομία πήρε κατάθεση από όλα τα μέλη της οικογένειάς της, αλλά και από τον πρώην σύζυγό της, ενώ ερευνούν το ενδεχόμενο η 34χρονη να είχε εγκαταλειφτεί από την οικογένειά της. Να σημειωθεί πως η πρώτη εξωτερική εξέταση της σορού δεν έδειξε σημάδια βίας.

Ο πάτερ Φεντερίκο Λομπάρντι, εκπρόσωπος του Βατικανού, διαβεβαίωσε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος, ενημερώθηκε για τον θάνατο της 34χρονης.

 

Πηγή: mirror.co.uk

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά