Βρέθηκαν ζωντανοί πάνω σε βράχο ο 12χρονος και ο 20χρονος που είχαν πάει για ψαροντούφεκο – «Ακούσαμε φωνές μέσα από τη θάλασσα»

21/08/2025 | 07:09

Μία πρώτη ανάσα ανακούφισης πήραν οι συγγενείς του 12χρονου και του 22χρονου από τη Ρωσία, που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στο Παλιούρι Χαλκιδικής και δεν έδιναν σημεία ζωής. 

Για τον εντοπισμό τους στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση στη Χαλκιδική από στεριά και θάλασσα και τελικά, σύμφωνα με το ThessPost.gr οι δύο που είχαν βγει για ψαροντούφεκο, εντοπίστηκαν ζωντανοί πάνω σε ένα βράχο. 

Τα κλιμάκια που ερευνούσαν την περιοχή, άκουσαν φωνές από τη θάλασσα κι έτσι εντόπισαν το σημείο που βρίσκονταν οι δυο υποβρύχιοι αλιείες, ηλικιών 12 και 20 ετών.

Για τη διάσωσή τους οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συνδρομή ελικοπτέρου, που προσπαθεί να προσεγγίσει την περιοχή Μιράντιο.

Αρμόδιες πηγές χαρακτηρίζουν στο ThessPost.gr την επιχείρηση ως εξαιρετικά δύσκολη, καθώς οι δυο ψαροντουφεκάδες βρέθηκαν πάνω σε βράχο και η ασφαλής απομάκρυνσή τους απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!