Βρετανικό Μουσείο: Κλειστό από την Τετάρτη λόγω κορονοϊού

18/03/2020 | 14:56

 

Λουκέτο μπαίνει από αύριο, Τετάρτη και στο Βρετανικό Μουσείο. Φαίνεται πως η επιλογή του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον να μην κλείσει τους χώρους όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος δεν πείθει πλέον ούτε τους ίδιους τους συμπολίτες του οι οποίοι σπεύδουν να πάρουν δραστικά μέτρα κατά μόνας.

Έτσι λοιπόν η διεύθυνση του Βρετανικού Μουσείου, το οποίο προσελκύει καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες, πήρε την απόφαση να κατεβάσει ρολά μέχρι νεωτέρας προκειμένου να προφυλάξει τόσο τους επισκέπτες όσο και τους εργαζόμενους από τον κορωνοϊό που παρουσιάζει ταχύτατη εξέλιξη και έχει ήδη κοστίσει τη ζωή 69 ανθρώπων.

 «Πήραμε την απόφαση αυτή με βαριά καρδιά, αλλά απόλυτη προτεραιότητα για μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλεια προσωπικού και επισκεπτών» αναφέρει με νόημα ο διευθυντής του μουσείου Χάρτγουικ Φίσερ και προσθέτει :«Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα μπορούμε να ανοίξουμε και πάλι, αλλά ελπίζουμε να μπορούμε να έχουμε νεότερα σύντομα. Το μουσείο παραμένει προσβάσιμο μέσω των ψηφιακών καναλιών. Θα τα ενημερώνουμε και θα προσθέτουμε περιεχόμενο καθ’ όλη την περίοδο που παραμένουμε κλειστά, ώστε να επιτρέπουμε στους επισκέπτες να παραμένουν σε επαφή»

Έρχεται η “Τρελή Ολυμπιάδα 2025”

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Βιταμίνη D: Ένας φυσικός σύμμαχος για το δέρμα μας

Εύκολο γλυκό με μπανάνες

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινεί για την επέτειο γάμου με τον αδικοχαμένο σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη

Γιατί δεν πρέπει να νιώθετε τύψεις που στειρώνετε τη γάτα σας

Δέσποινα Καμπούρη: «Είναι άχαρο και άβολο να ακούγεται ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή»

Κύκλωμα παράνομων συνταγογραφήσεων: Προφυλακίστηκαν ένας γιατρός και ένας φαρμακοποιός – Ελεύθεροι οι άλλοι πέντε