Βρετανικά βραβεία 2016 ΦΩΤΟ

15/02/2016 | 16:47

Τα βρετανικά βραβεία κινηματογράφου BAFTA δόθηκαν με επισημότητα και λάμψη. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί και ΄όσοι έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους για τις ταινίες που συμμετείχαν, έφθασαν στο κόκκινο χαλί.
“Η επιστροφή” σάρωσε στα βραβεία ξανά κι επιτέλους ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πιο ώριμος από ποτέ και έτοιμος για ρόλους απαιτήσεων, βραβεύττηκε για την ερμηνεία του, όπως και ο σκηνοθέτης Ινιάριτου.
Δείτε όμως και τις υπέροχες κυρίες όπως Κέιτ Μπλάνστε, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζούλιαν Μουρ, Εμίλια Κραρκ, που μέσα στα πανέμορφα φορέματά τους έκλεψαν την παράσταση.


 

Σία Αναγνωστοπούλου: «Επιτακτική ανάγκη συντήρησης και αναβάθμισης της Π.Ε.Ο. Πατρών- Πύργου, από Τσουκαλέικα έως Άραξο»

Σε “κίτρινο” συναγερμό και την Τετάρτη περιοχές της Δυτ. Ελλάδας – ΧΑΡΤΗΣ

Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες

Καίριο πλήγμα για το τρωθέν πολιτικό σύστημα το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Προ των πυλών ο πρώτος καύσωνας του Ιουλίου – Θερμοκρασίες πάνω από 40°C για ένα πενθήμερο

Χανιά: Κατέληξε η 34χρονη που υπέστη ανακοπή ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο

ΕΕ: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των κινέζικων ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη

ΣΥΡΙΖΑ: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη νέα Κεντρική Επιτροπή – Ποιοι εκλέγονται από τη Δυτική Ελλάδα