Βρετανία: 39χρονος πέταξε τρίχρονο κοριτσάκι από γέφυρα

30/09/2017 | 17:10

Υπό κράτηση βρίσκεται από εχθές το βράδυ ένας 39χρονος άνδρας ο οποίος πέταξε ένα ένα κοριτσάκι τριών ετών από γέφυρα σε ποτάμι, από ύψος 9 μέτρων.

Η αστυνομία της πόλης Κόμπτον εκλήθη χθες, γύρω στις 8.30 το βράδυ (τοπική ώρα) στην περιοχή Κρόμπτον Γουέι, όπου ο άνδρας απειλούσε να ρίξει το παιδί από τη γέφυρα και μετά να πέσει και ίδιος στο ποτάμι. Παρά τις προσπάθειες των διαπραγματευτών να πείσουν τον 39χρονο να αφήσει ελεύθερο το κορίτσι, εκείνος πραγματοποίησε την απειλή του και έριξε το παιδί, πηδώντας στη συνέχεια ο ίδιος από τη γέφυρα.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν να διασώσουν το κοριτσάκι, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Από την πτώση, η μικρούλα έπαθε κάταγμα στον καρπό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 
Ο 39χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο συνελήφθη για απόπειρας δολοφονίας.

Η χώρα που δεν έχει κουνούπια

Ύψιστη τιμή για τον Δημήτρη Χούπη – Έλαβε τον Χρυσό Σταυρό των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Άγιος έρωτας: Ο ενωμοτάρχης συλλαμβάνει τον Κυριάκο για τη δολοφονία της Κατρίν

Στους 270 οι νεκροί από τη συντριβή του Boeing της Air India

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν θέλω ποτέ να γίνω φίλος με τους παίκτες, κάποιοι δεν με αποδέχονταν»

Πνίγηκε 38χρονος στη Χαλκιδική

Ισραήλ: Νεκρός ο αρχηγός μυστικών υπηρεσιών των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν

Γλυκερία: Παραμένει εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ και οι Καραφώτης, Κετιμέ, Ζαζόπουλος, Νταντά