Βραζιλία: Πυρκαγιά σε νοσοκομείο – Ενας νεκρός

13/09/2019 | 06:52

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε νοσοκομείο στην πόλη Ρίο ντε Ζανέιρο της Βραζιλίας χθες Πέμπτη, μετέδωσε το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο Globo.

Η πυρκαγιά στο νοσοκομείο Μπατζίμ, στο βόρειο τμήμα της πόλης, ξέσπασε περί τις 18:30 [τοπική ώρα· 00:30 ώρα Ελλάδας]. Τηλεοπτικά πλάνα εικονίζουν ασθενείς καθώς απομακρύνονται από το κτίριο και μεταφέρονται στους δρόμους πάνω σε φορεία, πλαισιωμένοι από νοσοκόμες και μέλη του ιατρικού προσωπικού.

Το τηλεοπτικό δίκτυο, επικαλούμενο αξιωματικό του πυροσβεστικού σώματος, μετέδωσε ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Η πυροσβεστική ωστόσο επίσημα περιορίστηκε να αναφέρει πως δεν είναι ακόμη σε θέση να επιβεβαιώσει τον θάνατο.

Πυροσβέστες κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά μέσα σε περίπου δύο ώρες, σύμφωνα με το Globo.

Πηγή: ΑΠΕ

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ