Βραζιλία: Πυρκαγιά σε νοσοκομείο – Ενας νεκρός

13/09/2019 | 06:52

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε νοσοκομείο στην πόλη Ρίο ντε Ζανέιρο της Βραζιλίας χθες Πέμπτη, μετέδωσε το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο Globo.

Η πυρκαγιά στο νοσοκομείο Μπατζίμ, στο βόρειο τμήμα της πόλης, ξέσπασε περί τις 18:30 [τοπική ώρα· 00:30 ώρα Ελλάδας]. Τηλεοπτικά πλάνα εικονίζουν ασθενείς καθώς απομακρύνονται από το κτίριο και μεταφέρονται στους δρόμους πάνω σε φορεία, πλαισιωμένοι από νοσοκόμες και μέλη του ιατρικού προσωπικού.

Το τηλεοπτικό δίκτυο, επικαλούμενο αξιωματικό του πυροσβεστικού σώματος, μετέδωσε ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Η πυροσβεστική ωστόσο επίσημα περιορίστηκε να αναφέρει πως δεν είναι ακόμη σε θέση να επιβεβαιώσει τον θάνατο.

Πυροσβέστες κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά μέσα σε περίπου δύο ώρες, σύμφωνα με το Globo.

Πηγή: ΑΠΕ

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο