Βράβευση του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την προσφορά προς τους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel

23/09/2024 | 19:43

 Το Επιμελητήριο Αχαΐας, στο πλαίσιο των εργασιών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στον Βόλο, βραβεύτηκε για την προσφορά του στους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel, που έπληξε έναν χρόνο πριν την Θεσσαλία.

Το Επιμελητήριο στάθηκε τότε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των επιχειρήσεων και της κοινωνίας της Θεσσαλίας, με την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης που απέστειλε στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Το βραβείο εκ  μέρους του Επιμελητηρίου Αχαϊας παρέλαβε ο κ. Σαάντ Καραμπέτ, μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος στην ΚΕΕΕ, από την Παρασκευή Γκαμπλιά, μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπο στην ΚΕΕΕ του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

 

Μόντο Ντουπλάντις: “Γιατί ήταν λάθος οι διακοπές στην Ελλάδα…” 

Ανθή Βούλγαρη: Επιστρέφει την Δευτέρα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» – Το «ευχαριστώ» στην Βελίκα Καραβάλτσιου

Η χώρα που δεν έχει κουνούπια

Ύψιστη τιμή για τον Δημήτρη Χούπη – Έλαβε τον Χρυσό Σταυρό των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Άγιος έρωτας: Ο ενωμοτάρχης συλλαμβάνει τον Κυριάκο για τη δολοφονία της Κατρίν

Στους 270 οι νεκροί από τη συντριβή του Boeing της Air India

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν θέλω ποτέ να γίνω φίλος με τους παίκτες, κάποιοι δεν με αποδέχονταν»

Πνίγηκε 38χρονος στη Χαλκιδική