Βραχνέικα: Νεκρός 58χρονος που ανασύρθηκε από τη θάλασσα

Τραγωδία το απόγευμα της Δευτέρας, στα Βραχνέικα όταν 58χρονος άνδρας, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη του Λιμενικού και του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες προχώρησαν σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) προκειμένου να τον επαναφέρουν και εν συνεχεία διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Ρίου, όμως παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, ο άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες

Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση για τα Τέμπη – Δείτε βίντεο