Βουλή: Απόψε θα φωτιστεί με «χρυσή κορδέλα»

10/09/2020 | 20:20

Με τη «χρυσή κορδέλα» (Golden ribbon), που αποτελεί το σύμβολο της μάχης κατά του καρκίνου στα παιδιά και τους εφήβους, θα φωτιστεί απόψε Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου το κεντρικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων.

Παράλληλα, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του «Παγκόσμιου Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική ηλικία», από τις 21:00 έως τις 23:00 στην πρόσοψη του Μεγάρου, που βλέπει προς την πλατεία Συντάγματος, θα προβάλλεται σχετικό κοινωνικό μήνυμα ενημέρωσης και αφύπνισης.

Η πρωτοβουλία για την προβολή του κοινωνικού μηνύματος ανήκει στην αστική με κερδοσκοπική εταιρεία «Καρκινάκι – Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική ηλικία» σε συνεργασία με την πρωτοβουλία «WinCancer».

Να σημειωθεί ότι δυστυχώς, κάθε χρόνο, παγκοσμίως, διαγιγνώσκονται περισσότερα από 300.000 παιδιά με καρκίνο, ενώ στην Ελλάδα νοσούν ετησίως 350 παιδιά – περίπου ένα παιδί κάθε μέρα.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία