Βόλεϊ: Επιστροφή του Γιώργου Μαυρομάτη στην Ε.Α.Π

09/08/2016 | 06:20

Το τμήμα Πετοσφαίρισης της Ε.Α.Π., βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας και να εντάξει στο υπάρχον τεχνικό team, τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Μαυρομάτη.    

Ο Γιώργος Μαυρομάτης, με μεγάλη προσφορά στην ομάδα μας, υπήρξε ο αρχηγός στην ομάδα της Ε.Α.Π. στις δεκαετίες του 1990 και αρχές του 2000 και συνέβαλε στην άνοδο και την καθιέρωσή της στα σαλόνια του Ελληνικού Βόλεϊ.

Ο Γιώργος Μαυρομάτης θα αντικαταστήσει τον Β. Νιάρο που παραιτήθηκε λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων και αναλάβει τα τμήματα Παίδων, Παμπαίδων και του υπ’ σύσταση Μίνι του συλλόγου μας, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών και την πετυχημένη πορεία τους.

Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των ακαδημιών Βόλεϊ του συλλόγου θα είναι υπό την εποπτεία του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Άρη Αγγελόπουλου.

Με την έναρξη της συνεργασίας ο προπονητής δήλωσε:

 «Με χαρά επιστρέφω στην οικογένεια της Ε.Α.Π. που μεγάλωσα και αντρώθηκα αθλητικά και ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ε.Α.Π. για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Στόχος μου είναι να μεταβιβάσω στα νέα παιδιά την αθλητική μου «προίκα», συμβάλλοντας στην ανοδική πορεία του συλλόγου.»

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)