«Βλέπει» Ποτσετίνο και η Ρεάλ

27/05/2021 | 19:18

Το όνομα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αρχίζει να ακούγεται όλο και πιο έντονα στη Μαδρίτη, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του “διαζυγίου” της Ρεάλ με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Με την αποχώρηση του Γάλλου τεχνικού να θεωρείται εδώ και λίγο καιρό δεδομένη, τα ρεπορτάζ στην Ισπανία εστίαζαν σε τρεις υποψήφιους: τον προπονητή της Καστίγια (β΄ ομάδα του συλλόγου) Ραούλ, τον Αντόνιο Κόντε που αποχώρησε από την Ίντερ και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο τελευταίος βγαίνει από το “πλάνο”, καθώς συμφώνησε με τη Γιουβέντους, όμως οι πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία και κάνουν λόγο για δυσκολίες στις σχέσεις του Ποτσετίνο με την Παρί Σεν Ζερμέν φέρνουν τον Αργεντινό τεχνικό στο προσκήνιο.

Προς το παρόν, πάντως, δεν φαίνεται να έχει υπάρξει επικοινωνία του 49χρονου προπονητή με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ, αντίθετα, τον Αργεντινό τεχνικό φέρεται να βολιδοσκόπησε η πρώην ομάδα του, η Τότεναμ.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Serie A: Το θρίλερ για τον τίτλο συνεχίζεται…

Γαλλία: Ακυρώθηκαν 130 πτήσεις από βλάβη στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας του αεροδρομίου Ορλί

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή 40χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών

Η καθιστική ζωή μπορεί να οδηγήσει σε Αλτσχάιμερ

Ο Τζον Τραβόλτα θα πρωταγωνιστεί στο θρίλερ επιβίωσης «Black Tides» που είναι εμπνευσμένο από επιθέσεις όρκας

La Liga: Η Βιγιαρεάλ πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά το μεγάλο διπλό στη Βαρκελώνη

Η Klavdia επέστρεψε στην Ελλάδα – «Είναι τιμή μου»

Εύβοια: Νέος ισχυρός σεισμός – Έγινε αισθητός και στην Αθήνα