Βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια καταδίωξη στο Χαϊδάρι: Η στιγμή που το ΙΧ γκρεμίζει τη μηχανή, αφού οι επιβάτες της τον πυροβόλησαν

15/06/2025 | 11:16

Στιγμές τρόμου έζησαν χθες το βράδυ οι κάτοικοι του Χαϊδαρίου όταν είδαν μπροστά στα μάτια τους ένα ΙΧ να συγκρούεται με μια μηχανή μετά από καταδίωξη και ενώ νωρίτερα ο συνεπιβάτης της, είχε ανοίξει πυρ εναντίον του οδηγού του αυτοκινήτου.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, φαίνεται το ασήμι ΙΧ να «γκρεμίζει» με μεγάλη ταχύτητα τη μηχανή επί της οδού Αγίας Τριάδας, την ώρα που ο αναβάτης της επιχειρεί να προσπεράσει το αμάξι από δεξιά, για να ξεφύγει.

Στο βίντεο διακρίνονται τα δύο άτομα που επέβαιναν στη μηχανή να πέφτουν κάτω μετά τη σύγκρουση και αρχίζουν να τρέχουν, καθώς από πίσω τους ακολουθεί με τα πόδια ο οδηγός του ΙΧ.

Καταδίωξη στο Χαϊδάρι

Από το ασήμι αυτοκίνητο βγαίνει και η συνοδηγός, η οποία κινείται προς το σχολείο που βρίσκεται στη συμβολή με την οδό Μιχαλακοπούλου και καλεί σε βοήθεια.

Νωρίτερα, ο συνεπιβάτης της μηχανής είχε ανοίξει πυρ εναντίον του οδηγού του αυτοκινήτου, χωρίς να τον τραυματίσει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η κινηματογραφική καταδίωξή.

Το κυνηγητό σταμάτησε στο σημείο που φαίνεται στα πλάνα και όπου τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα, αφού συγκρούστηκαν μεταξύ τους, στη συνέχεια έπεσαν σε ένα σταθμευμένο, λευκό βαν το οποίο με τη σειρά του χτύπησε ένα διερχόμενο αμάξι.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης