Βιλένα: «Πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, χαρούμενος που είμαι εδώ»

11/07/2023 | 20:56

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έκανε ο Τόνι Βιλένα.

Ο Ολλανδός μέσος έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 16:20 για να υπογράψει με το «τριφύλλι» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. «Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα κάνω το καλύτερο» ήταν τα λόγια του, χωρίς να θελήσει να προσθέσει κάτι παραπάνω.

Ο 28χρονος χαφ έφερε όλα του τα πράγματα στην Αθήνα, έχοντας μαζί του και την οικογένειά του. Μάλιστα, αύριο θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (7/7) οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου Ολλανδού χαφ από την Εσπανιόλ.

Ο Βιλένα αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις με τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του στον χώρο της μεσαίας γραμμής των «πρασίνων», έχοντας παράλληλα και χαρακτηριστικά που έψαχνε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα του.

sport-fm.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο