Βίκυ Σταυροπούλου: Οι τρυφερές ευχές στη Δανάη Μπάρκα για τα γενέθλιά της – “Να συνεχίσεις να μεγαλώνεις όμορφα”

18/11/2023 | 21:48

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τη Βίκυ Σταυροπούλου. Και αυτό γιατί έχει γενέθλια η κόρη της, Δανάη Μπάρκα που κλείνει τα 31.

Η ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί δημόσια με ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της. Και τη συνόδευσε με τρυφερές ευχές.

“Σαν σήμερα, γεννήθηκε το κοριτσάκι μου και από τότε, απολαμβάνω τα χρόνια με τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια της ζωής μου! Εντάξει είχαμε και τις σποραδικές βροντές και καταιγίδες μας, αλλά πάντα στέγνωναν γρήγορα και έβγαινε το ουράνιο τόξο!!
Να είσαι γερή και χαρούμενη Δανάη μου, να παραμείνεις καλόκαρδη, γενναία, τολμηρή, δοτική, προστατευτική, γεμάτη αγάπη για τη ζωή και τους ανθρώπους γύρω σου!!
Να συνεχίσεις να μεγαλώνεις όμορφα και να αγκαλιάζεις τις ψυχές μας!!! Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου, να σε θαυμάζω και να σε καμαρώνω!!!”, έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πριν μερικές μέρες είχε γενέθλια και η ίδια η Βίκυ Σταυροπούλου. Η Δανάη της έγραψε στον δικό της λογαριασμό στο Instagram…

https://www.instyle.gr/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της