Βίκυ Κάβουρα για τη μητρότητα: Είναι τόσα πολλά τα καινούρια συναισθήματα που σε κάνουν να μην αναπολείς το πριν

15/02/2025 | 13:59

Η Βίκυ Κάβουρα έκανε δηλώσεις και μίλησε σχετικά με τη μητρότητα και τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στον Γιώργο Τζαβέλλα, με αφορμή τη σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η ηθοποιός αρχικά, τόνισε πως νιώθει πλήρης καθώς δεν της λείπει τίποτα από τη ζωή της, ενώ σημείωσε πως μητρότητα της έχει δώσει πολλά μαθήματα. «Δεν μου λείπει τίποτα από τη ζωή μου πριν γίνω μαμά. Νομίζω ότι είναι τόσα πολλά τα καινούργια συναισθήματα που σε κάνουν να μην αναπολείς το πριν. Μου λείπει η δουλειά μου, αλλά θα έρθει ακριβώς στην ώρα της», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε πώς σκοπεύει να περάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον αγαπημένο της, Γιώργο Τζαβέλλα. «Εγώ γιορτάζω τον Άγιο Βαλεντίνο, ο άντρας μου όχι. Δεν πιστεύει στον Άγιο Βαλεντίνο, εγώ όμως το θεωρώ μια ευκαιρία για κόκκινα τριαντάφυλλα, αγάπες και λουλούδια. Δεν θα μου άρεσε να πάμε σε ένα στημένο ραντεβού. Παρότι δεν πιστεύει στον Άγιο Βαλεντίνο, μου κάνει δώρα», δήλωσε κλείνοντας.

protothema.gr
 

Δύο κρασιά του οινοποιείου Ρούβαλη στη λίστα του GREAT GREEK WINES

Αρκτούρος: Μύθοι και αλήθειες για τους λύκους στην Πάρνηθα μετά την απόφαση για άμεση απομάκρυνση τους

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Κυριακή 25 Μαΐου

Βεζένκοφ: «Εύχομαι ο Βασίλης Σπανούλης να κατακτήσει την Euroleague, όταν χάνεις σε Final Four δεν κοιμάσαι»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Έχει αλλάξει η ζωή μου μετά το «Παρά Πέντε»

Πούλησε τη Βαγιαδολίδ ο Ρονάλντο

Σεισμός τα ξημερώματα ανοιχτά της Ζακύνθου

Σύνταγμα: Συναυλία αλληλεγγύης για τη Γάζα – «Είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας»