Βατόπουλος: Νωρίς να μιλάμε για χαλάρωση των μέτρων

22/11/2020 | 14:44

 

«Η εξάπλωση του ιού στη χώρα ήταν μεγαλύτερη από ότι πιστεύαμε» δηλώνει ο καθηγητής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Βατόπουλος υπογράμμισε ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια μείωση στα κρούσματα και τόνισε ότι χρειάζεται πιστή τήρηση των μέτρων.

Παράλληλα, ο κ. Βατόπουλος σημείωσε ότι «εφόσον δεν μπορεί να τιθασευτεί η επιδημία τώρα, θα πρέπει να συζητηθεί αυστηροποίηση των μέτρων» και πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για χαλάρωση των μέτρων.
Κληθείς να σχολιάσει τα κρούσματα στην Εκκλησία ο καθηγητής ανέφερε ότι «αρνητές της του ιού υπάρχουν παντού», ωστόσο όπως υπογράμμισε «η επίσημη Εκκλησία έχει συνεργαστεί με το κράτος. Θα προτιμούσα μεγαλύτερη συμμετοχή».

Τέλος, ο κ. Βατόπουλος σχολίασε και τις εικόνες από τη Σερβία, όπου πιστοί φιλούσαν το σκήνωμα του Πατριάρχη Ειρηναίου, ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό, ο κ. Βατόπουλος σημείωσε ότι «τα σώματα των νεκρών από κορωνοϊό εξακολουθούν να είναι μολυσματικά».
 

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες