Βασιλική Μιλλούση: Στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης κάνει σπαγγάτο πάνω στη δοκό – ΦΩΤΟ

25/07/2019 | 09:33

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνια, καθώς σε λίγους μήνες από τώρα θα κρατάνε στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, το νεαρό ζευγάρι που παντρεύτηκε πρόσφατα, περιμένει κοριτσάκι.

Η Μιλλούση διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ ως αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής δεν θα μπορούσε να παραλείπει τις συχνές της επισκέψεις στο γυμναστήριο.

Σε μία από αυτές δε δίστασε να ανέβει στη δοκό και να κάνει σπάγγατο. Μάλιστα, ανέβασε στο λογαριασμό της στο  instagram σχετική φωτογραφία την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο, που είχε να κάνει με το κοριτσάκι που περιμένει: «Είπα να της περάσω λίγο το μικρόβιο της “ισορροπίας” για πρώτη φορά…λέτε να πιάσει??».

gdfgfd.jpg

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ