Βασιλική Ανδρίτσου: «Ήταν απωθημένο μου να παίξω με τον…»

18/10/2023 | 19:17

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Βασιλική Ανδρίτσου.

«Ο ερχομός της κόρης μας δεν ήταν ανατροπή»

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.

«Ο ερχομός της κόρης μας, τεσσεράμισι χρόνια πριν, δεν ήταν ανατροπή γιατί το προσπαθήσαμε για να γίνει, το ξέραμε πως θα αλλάξει η ζωή μας. Ήθελα να μεγαλώσω εγώ το παιδί, αναγκαστικά θα πάνε πίσω πράγματα από τη δουλειά μου, αλλά αυτό δε με πτοεί, ούτε με αγχώνει. Όταν δε σε βλέπουν, μπορεί και να σε πεθυμήσουν, από την άλλη προτιμώ να με ξεχάσει ο χώρος παρά να με ξεχάσει το παιδί μου.

»Μου πήρε χρόνο μέχρι να αποκτήσω την κόρη μας, έγιναν κάποιες διεργασίες, είναι μια προσωπική διαδρομή που θέλει τον απόλυτο σεβασμό μια γυναίκα. Ας μην τα παρατήσει εύκολα εάν επιθυμεί το παιδί, εάν πάλι σταματήσει τις διαδικασίες, να είναι σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσει».

Όπως συμπληρώνει η ίδια για την οικογένειά της:

«Όταν έβλεπα τους τίτλους, ‘έγινε μαμά στα 46 της’, μόνο υπερηφάνεια ένιωθα. Το πότε γίνεται μάνα μια γυναίκα είναι θέμα μιας άλλης δεκαετίας. Ο σύζυγός μου είναι πολύ ενεργός στο μεγάλωμα του παιδιού, είναι ο ιδανικός μπαμπάς στα ματιά τα δικά μου και της κόρης μου».

«Ήταν απωθημένο μου να παίξω με τον…»

Για την καριέρα της λέει:

«Γνώρισα τον Γιώργο Καπουτζίδη στις ‘Σαββατογεννημένες’, το ταλέντο του είναι απίστευτο, δεν χρειάζεται να διαβάσεις το κείμενο δεύτερη φορά για να το παίξεις. Ο ρόλος που μου έδωσε ο Ρήγας στο ‘Κόκκινο Δωμάτιο’ άνοιξε πολλούς δρόμους μέσα μου, γιατί είχα να παίξω με όλη την γκάμα την ελληνικής showbiz. Δεν έπαιζα μόνο με ηθοποιούς, αλλά με τραγουδιστές, μοντέλα, παρουσιαστές, έπαιξα με τους πάντες, εκτός απ’ τον Θανάση Βέγγο που ήταν το απωθημένο μου».

Η ίδια επισημαίνει:

«Θυμάμαι τον Σωτήρη Μουστάκα σε εξωτερικό γύρισμα που διέσχισε με ολόσωμο ριγέ μαγιό ολόκληρο τον χώρο της πισίνας φορώντας βατραχοπέδιλα».

Το ένστικτο ήταν αυτό που οδηγούσε τη δημοφιλή ηθοποιό να επιλέγει δουλειές.

«Ήθελα να είμαι σίγουρη ότι θα περάσω καλά  και έχω πει ‘όχι’ σε μεγάλους ρόλους για τέτοιον λόγο. Η πιο δύσκολη εμπειρία είναι όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους που σε δυσκολεύουν να δουλέψεις επάνω στην σκηνή, γιατί δε σου φταίει σε κάτι ο θεατής. Έχω νιώσει απόγνωση επάνω στην σκηνή, όταν υπάρχει μια κόντρα, ένα εμπόδιο και δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Τι σημαίνει εύκολος ή βολικός συνεργάτης; Βαρετός. Ποιος είναι ο ζωντανός άνθρωπος που δεν έχει δυσκολίες; Βολικός για μένα ίσον ανύπαρκτος».

Η Βασιλική Ανδρίτσου συμμετέχει στην παράσταση «Οι Άθλιοι» που παρουσιάζονται στο «Θέατρον» του κέντρου πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

«Υποκλίνομαι στο ταλέντο, την εργατικότητα και την ηθική των νέων ηθοποιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε στους ‘Άθλιους’ του Βίκτωρος Ουγκό. Για μένα το συγκινητικότερο μήνυμα του έργου είναι η πίστη στη δεύτερη ευκαιρία».

megatv.com

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική