Βαγγέλης Σερίφης: Θα έκανε εκπομπή με την Κατερίνα Στικούδη;

02/10/2025 | 20:11

Στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Σερίφης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης και σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή «Κοινωνία άνω κάτω» πριν ακόμα αυτή βγει στον αέρα, μιλάει για τους λόγους της απόφασής του, για την καριέρα του αλλά και για την οικογένειά του με την τραγουδίστρια.

«Δεν έγινε κάποιος καυγάς»

«Όταν είσαι σε μία εκπομπή και είσαι σε μία εκπομπή σε κοινό πάνελ, είναι μερικά πράγματα τα οποία εγώ δεν τα ξέρω. Έγινε μία πρόταση, μου άρεσε το όλο concept του κοινωνικοπολιτικού σχολιασμού», λέει εξηγώντας τους λόγους αποχώρησής του.

«Κανονικά, το λάθος το δικό μου, ήταν ότι μόλις μου είπαν για τους συνεργάτες, έπρεπε να πω ευχαριστώ πάρα πολύ δεν θα πάρω, αλλά είπα να το προσπαθήσω γιατί δεν γίνεται να κάνεις εκπομπή με όλους όσους συμφωνείς. Όταν υπάρχει ένα μεγάλο πολιτικό χάσμα και επειδή είναι πολιτική εκπομπή, είσαι ομάδα, πρέπει να είσαι μαζί και εκεί αρχίζουν λίγο και θολώνουν οι γραμμές. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ. Αυτό νομίζω τα εξηγεί όλα. Δεν έγινε κάποιος καυγάς».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Δεν έγινε κάτι το οποίο δεν το περίμενα. Το θέμα είναι πώς νιώθει ένας άνθρωπος πηγαίνοντας σε αυτό το πράγμα. Εγώ δεν θα ένιωθα καλά όντας μέλος αυτής της εκπομπής και νομίζω όποιος με ξέρει, το ξέρει και γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να το εξηγήσω. Απλώς έκανα μία προσπάθεια».

Στην ερώτηση αν θα έκανε κάτι από κοινού με την Κατερίνα Στικούδη απαντά:

«Εξαρτάται τι εκπομπή. Προσπαθώ να την πείσω να κάνουμε κάτι αλλά δεν θέλει, στον μαγικό χώρο του ίντερνετ».

Για τη μουσική

Ο ίδιος μίλησε για την σχέση του με την ενεργό πολιτική, για την οικογένειά του, για τη μουσική και την τραπ, καθώς και αν αυτή επηρεάζει την ανήλικη παραβατικότητα.

«Προφανώς και έχει κάποιον ρόλο, θεωρώ ότι δεν είναι ο κυρίαρχος ρόλος που έχει και θεωρώ ότι μέσα σε μία οικογένεια και μέσα σε μία κοινωνία μπορούν οι φορείς όλοι, και οι άνθρωποι και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί να θωρακίσουν τα παιδιά έτσι ώστε να καταλάβουν ότι η μουσική είναι μία μορφή τέχνης. Όταν ένα μουσικό είδος διατυμπανίζει τη βία, τον σεξισμό και όλα αυτά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά από την άλλη και οι κινηματογραφικές ταινίες κάνουν αυτό το πράγμα».

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ