Βάνα Μπάρμπα: Έπλενα πιάτα για να πληρώσω τα δίδακτρα της σχολής μου

17/05/2020 | 19:48

Η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως ετοιμάζει τη βιογραφία της και όπως λέει ο τίτλος που θα ήθελε να δώσει στο βιβλίο της είναι “Η γυναίκα που δεν φόρεσε ποτέ κραγιόν”.

“Κάθε πράγμα έχει τον δικό του καιρό και τον δικό του χρόνου. Εγώ πιστεύω ότι ήρθε ο δικός μου καιρός για να μπορώ να γράψω όλα αυτά που έζησα, σε μία εποχή που γέννησε ωραίες δουλειές, που ήταν γεμάτη αφθονία. Νομίζω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον και θα είναι αφιερωμένο σε όλα τα νέα παιδιά που δυστυχώς περνάνε πολύ πιο δύσκολα από ότι εμείς. Τα έσοδα του βιβλίου θα είναι αφιερωμένα σε ένα ίδρυμα με παιδιά με καρκίνο… Ο τίτλος που θα έβαζα είναι ‘Η γυναίκα που δεν φόρεσε ποτέ κραγιόν’, νομίζω ότι είμαι από τις λίγες γυναίκες που δεν έβαλα ποτέ κραγιόν”, είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και πρόσθεσε:

“Είναι πολλά αυτά που δεν είναι γνωστά για εμένα… Δούλευα σε ένα εστιατόριο στο Κολωνάκι και πλέναμε πιάτα, πήγαινα να σπουδάσω υποκριτική και δεν είχαν να πληρώσω τα δίδακτρα… Σίγουρα η ‘η γυναίκα που δεν φόρεσε ποτέ κραγιόν’ θα μπορούσε να είναι και θεατρικό… Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια που θα μπορούσαν να με υποδυθούν. Νομίζω η Μαρία Κορινθίου θα μπορούσε να κάνει το δικό μου το κομμάτι”.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πασίγνωστος μαιευτήρας για την πορνογραφία ανηλίκων – Τα ευρήματα της φρίκης!

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία