US Open: Ο Στρίκερ στο δρόμο του Τσιτσιπά

29/08/2023 | 23:29

Ο 21χρονος Ελβετός, Ντόμινικ Στρίκερ, θα βρεθεί στο δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στον 2ο γύρο του US Open και στην προσπάθεια που θα κάνει για να προκριθεί στους «32» του τελευταίου Major για το 2023.

Παρότι ο νεαρός Στρίκερ βρίσκεται στο νο128 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία στη Νέα Υόρκη και το έργο του Έλληνα πρωταθλητή δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Ο Ελβετός μετρά ήδη τέσσερις νίκες στην αμερικανική μεγαλούπολη, προερχόμενος από τους προκριματικούς. Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Αυστραλού, Αλεξέι Πόπιριν (6-3, 6-4, 3-6, 6-3).

Ο Τσιτσιπάς θα συναντηθεί για δεύτερη φορά στο Tour με τον Στρίκερ.

Στον προηγούμενο αγώνα ο 25χρονος πρωταθλητής είχε επικρατήσει στον 2ο γύρο του τουρνουά στην Στουτγκάρδη με 6-3, 6-4 το 2022. 

 

ΑΜΠΕ

Το μήνυμα της Αφρικής στον κόσμο: Θέλετε να γίνετε μέρος του επόμενου οικονομικού θαύματος;

Ματίας Αλμέιδα: Σήμερα το μεσημέρι θα έχω συνάντηση που θα καθορίσει το μέλλον της ΑΕΚ

Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι

«Είναι μικρότερος από μένα»: Η Μέλανι Χάμρικ δεν δίνει δεκάρα για τα 44 χρόνια που τη χωρίζουν από τον Μικ Τζάγκερ

Αχαΐα: Το πρόγραμμα της σημερινής επίσκεψης Φάμελλου

Τραγωδία στη Σρι Λάνκα: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 24 τραυματίες – Λεωφορείο σε χαράδρα

Καιρός: Συννεφιασμένη Δευτέρα στην Πάτρα

Ιταλία: «Κόλλησε» η Νάπολι, 2-2 με τη Τζένοα