Τζόνσον: Το Brexit είναι «αδιαμφισβήτητη» επιλογή του βρετανικού λαού

13/12/2019 | 11:52

Το Brexit αποτελεί πλέον «αδιαμφισβήτη» επιλογή του βρετανικού λαού και θα μπει σε εφαρμογή «εγκαίρως», στις 31 Ιανουαρίου, χωρίς «αν, ίσως ή αλλά», τόνισε ο ηγέτης των Συντηρητικών Μπόρις Τζόνσον μετά την καθαρή νίκη του στις χθεσινές εκλογές.

«Θα υλοποιήσουμε το Brexit εγκαίρως στις 31 Ιανουαρίου, χωρίς αν ή αλλά ούτε ίσως», δήλωσε ο Τζόνσον απευθυνόμενος στους υποστηρικτές τους, ενώ σημείωσε ότι «ο κίνδυνος του δεύτερου δημοψηφίσματος πέρασε».

Ο Βρετανός πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι είναι χρέος του να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις των Τόρις, σημειώνοντας ωστόσο ότι τώρα είναι η ώρα της αλλαγής και για το Συντηρητικό Κόμμα, το οποίο πρέπει τώρα να συνειδητοποιήσει ότι είναι ένα κόμμα.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»