Τζον Τραβόλτα: Το αντίο στον Τζιν Χάκμαν – «Απόλαυσα τον χρόνο μαζί σου»

05/03/2025 | 10:17

Μέσω ανάρτησής του στο Instagram, ο Τζον Τραβόλτα αποχαιρέτησε τον Τζιν Χάκμαν με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ταινία του 1995, «Get Shorty».

Ο Τραβόλτα μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας, στην οποία πρωταγωνίστησαν επίσης οι Ρενέ Ρούσο και Ντάνι ΝτεΒίτο.

«Πραγματικά απόλαυσα τον χρόνο μου με τον Τζιν. Είχαμε σπουδαίες συζητήσεις και ήταν και πολύ αστείος», ανέφερε αρχικά ο Τραβόλτα. «Ήταν τόσο εύκολο να παίζεις μαζί του και πάντα λαμπρός. Θα μου λείψεις, Τζιν», έγραψε ο 71χρονος ηθοποιός για τον Τζιν Χάκμαν, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)