Τζένιφερ Άνιστον: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

09/11/2023 | 12:05

Η Τζένιφερ Άνιστον περνάει δύσκολες στιγμές μετά τον ξαφνικό θάνατο του πρώην συμπρωταγωνιστή της στα Φιλαράκια, Μάθιου Πέρι.

Η ηθοποιός λίγους μήνες μετά το θάνατο του πατέρα της, Τζον Άνιστον, έχει να διαχειριστεί ακόμα μια απώλεια και είναι συντετριμμένη.

«Από τους υπόλοιπους πέντε, η Τζεν και η Κόρτνεϊ είναι πιο αναστατωμένες. Η Άνιστον όμως φαίνεται πως υποφέρει περισσότερο», δήλωσε πηγή στο Page Six.

«Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια σε λιγότερο από ένα χρόνο. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και τώρα αυτό την έχει ρίξει τελείως. Παρά το γεγονός ότι κάνει ό,τι μπορεί για να “ανασυνταχθεί” ο θάνατος του Πέρι είναι τεράστιο πλήγμα».

Η Άνιστον ήταν από τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια στεκόταν στο πλευρό του Πέρι. Σε συνέντευξή της το 2004 δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή της για τη μάχη που έδινε ο Μάθιου Πέρι με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)