Tuttosport: «Θέλουν Μανωλά η Ατλέτικο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

27/03/2019 | 10:46

H Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι δύο πιο πιθανοί προορισμοί για τον Κώστα Μανωλά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτό αποκάλυψε η ιταλική «Tuttosport» και το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το αναδημοσίευσε και ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσιεύμα: «η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδέχεται να χάσει τον Ντιέγκο Γκοντίν το καλοκαίρι, καθώς ο 33χρονος μπορεί να συνεχίσει με την Ίντερ αλλά και τον Λούκας Ερνάντες, συνεπώς, πρέπει να βρει αντικαταστάτες.

Ο Μανωλάς είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται και έχει ρήτρα αποδέσμευσης. Τον θέλουν την Αγγλία, για την ακρίβεια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο