Τσοχατζόπουλος: Κατατίθεται σήμερα η αίτηση δημοσίευσης της τρίτης διαθήκης του

30/09/2022 | 11:32

Ενα ιδιόγραφο σημείωμα του Ακη Τσοχατζόπουλου στο οποίο αναφέρει ότι δεχόταν απειλές για να σιωπήσει έφερε στο φως το MEGA.

Ο δικηγόρος της τελευταίας οικογένειας του Άκη ανέφερε πως οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η τρίτη διαθήκη θα είναι συνταρακτική, γιατί κατονομάζονται η «φωτογραφίζονται» πρόσωπα και πράγματα.

Στο έγγραφο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή του «MEGA Καλημέρα», αναγράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος:

« Kαι αντίπαλοι, εξόντωση φυσική, πολιτική, προσωπική, κοινωνική, οικογενειακή και οικονομική καταστροφή. Δέχθηκα απειλές όλα αυτά τα χρόνια για εμένα και τα μέλη της οικογένειας μου, για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό».

Μέσα από το χειρόγραφο έγγραφο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το «MEGA Καλημέρα», φαίνεται ο εκλιπών να παραδέχεται ότι τηρούσε σιγή, λόγω απειλών προς τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του.

Τον λόγο που ο Άκης Τσοχατζόπουλος όρισε ως μόνο και αποκλειστικό του κληρονόμο τον γιο του ξεκαθάρισε η κα Τσότσου: «Πίσω από αυτή την αλλαγή δεν κρύβεται καμία πρόθεση να αποκλείσει την σύζυγό του, την οποία και υπεραγαπούσε».

«Ο πραγματικός λόγος πίσω από αυτό το σκεπτικό», υποστήριξε η Έλενα Τσότσου, δικηγόρος της Β. Τσοχατζοπούλου ήταν «γιατί είχε μία τελευταία βούληση, ένα τελευταίο όραμα, το οποίο είναι η ίδρυση του ”Ιδρύματος Α. Τσοχατζόπουλο” και ο γιος του είναι ο καθοριστικός παράγοντας στην δημιουργία αυτού του Ιδρύματος.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana