Τσίπρας: Όλα θα κλείσουν σύντομα και προς όφελος της Ελλάδας

29/04/2016 | 11:12

Μήνυμα αισιοδοξίας ότι όλα θα κλείσουν σύντομα και προς όφελος της Ελλάδος μετέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε στενούς συνεργάτες του, το βράδυ της Μ.Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας μιλώντας με τους συνεργάτες του ανέφερε πως «η θέση της χώρας και οι συμμαχίες της στην Ευρώπη είναι πολύ πιο ισχυρές από κάθε άλλη φορά από τότε που ξεκίνησε η κρίση».

Απευθυνόμενος στο εσωτερικό της χώρας υπογράμμισε ότι «όσοι ονειρεύονται επανάληψη του 2015 είναι βαθιά νυχτωμένοι» προσθέτοντας ότι «τούτες τις μέρες εκτίθενται».

Ο κ. Τσίπρας έδωσε και το στίγμα των διαπραγματεύσεων επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις».

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)