Τσιόδρας και Χαρδαλιάς έγιναν και…κούκλες – ΦΩΤΟ

31/05/2020 | 16:58

Όταν η τέχνη εμπνέεται από την επικαιρότητα, φέρνει αποτελέσματα σαν αυτό που επιφυλάσσει στους μικρούς και τους μεγαλύτερους φίλους του ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα στη Λάρισα.

Ολόκληρη η πανδημία και η καραντίνα που υπήρξε στη χώρα μας ήταν η πηγή έμπνευσης για τη νέα παράσταση του κουκλοθιάσου που διευθύνει η κουκλοπαίκτρια Φωτεινή Καλούδη, μια διασκευή της Κοκκινοσκουφίτσας σε … Κορωνοσκουφίτσα.

Η παράσταση στη Λάρισα στάθηκε η αιτία για τη δημιουργία δύο επιπλέον χαρακτήρων και αντίστοιχων νέων κούκλων για τον ιστορικό κουκλοθίασο.

Ο δημοφιλής λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς μεταμορφώθηκαν σε Σωτήρη Σφόδρα τον Μειλίχιο και Νίκο Σκορδαλιά τον Μενουμεσπίτι.

721865_dccffdc94b-8d2680c3bf70cc94.jpg

Πηγή: larissanet.gr

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση του αγνοούμενου ψαρά στον Κακόβατο – Εντοπίστηκε νεκρός στη Ζαχάρω

Ο Μαργαρίτης του ΠΑΣΟΚ παρομοίασε τον Νετανιάχου με τους ναζί: «Και ο Χίτλερ εκλεγμένος ήταν!» – Ανατριχιαστική η σύγκριση, λέει ο Γεωργιάδης – Δείτε βίντεο

H Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης – Σαν σήμερα πριν 38 χρόνια η κατάκτηση του Eurobasket 1987 στο ΣΕΦ – Βίντεο, φωτογραφίες

5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη – «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»

Ο Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Μητσοτάκη – Ζήτησε αποκλιμάκωση ο Έλληνας Πρωθυπουργός: «Το τελευταίο που χρειάζεται η περιοχή είναι νέα μέτωπα ανάφλεξης»

Φωτιά στις Σέρρες: Παραδομένη στις φλόγες δασική έκταση στο Μελενικίτσι – Σηκώθηκαν αεροσκάφη

«Έφοδος» εργαζομένων «Στο Κόκκινο» και «Αυγή» στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ: Το Ισραήλ απειλεί να «κάψει» την Τεχεράνη, το Ιράν προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τις βάσεις ΗΠΑ, Γαλλίας και Βρετανίας στη Μέση Ανατολή