Τσακαλώτος για Τσίπρα: Με την παρέμβασή του ήθελε να ρίξει τον Κασσελάκη

27/02/2024 | 10:59

«Ήθελε να ρίξει τον κ. Κασσελάκη, όχι όμως για να επιστρέψει ο ίδιος», δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα που πυροδότησε «κύμα» ραγδαίων εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης (27.02.24) στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στη «θύελλα» που σηκώθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η παρέμβασή του Αλέξη δεν βοήθησε να γίνει μία πιο ουσιαστική συζήτηση, προσωπικά κατάλαβα ότι ήθελε να ρίξει τον κ. Κασσελάκη, όχι όμως για να επιστρέψει ο ίδιος».

Ο ίδιος χαρακτηρίζοντας «φαινόμενα λυπηρά» όσα συμβαίνουν στο κόμμα της Κουμουνδούρου σημείωσε ότι δικαιώθηκαν οι 11 που επέλεξαν να αποχωρήσουν και να δημιουργήσουν την Νέα Αριστερά.

«Δεν μπορείς να είσαι σε ένα κόμμα που η Όλγα Γεροβασίλη λέει ‘μένουμε αλλά μην διχάζεις’, φαίνεται ένα κόμμα το οποίο είναι οπαδικό», είπε ο κ. Τσακαλώτος.

«Καταλαβαίνω ότι τα αποτελέσματα αυτού του συνεδρίου δείχνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχασε, δεν ήταν σωστή η παρέμβασή του λόγω timing. O κ. Κασσελάκης κέρδισε στα σημεία. Φαίνεται ότι έχει μεγάλο αριθμό οπαδών, έχει μία βάση ανθρώπων και λέει ότι ”θα τα αλλάξει όλα”. Από την άλλη πλευρά, τα στελέχη ενισχύθηκαν πολιτικά», επεσήμανε.

Σχετικά με την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στον ίδιο, σχόλιασε: «Του απάντησα, ήταν αντιφατικό από τη μια στιγμή να λεεί ότι ”όλα πάνε κακά, ότι το κόμμα είναι ένα μπάχαλο και μετά να λέει ότι εμείς φύγαμε γιατί χάσαμε,  φύγαμε γιατί ήταν ένα κόμμα που δεν ήταν συγκροτημένο».

https://www.newsit.gr/

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στον Άγιο Νικόλαο Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου