Τρύφων Αλεξιάδης: Αφορολόγητο θα χτίζεται αποκλειστικά μέσω κάρτας ή τράπεζας

04/01/2016 | 01:45

Τον νέο τρόπο «χτισίματος» του αφορολόγητου μόνο μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και μέσω τραπεζικών συναλλαγών υπογράμμισε με δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε πως «ό,τι αναγράφεται στη φορολογική δήλωση ως δαπάνη, θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσω κάρτας ή μέσω τραπέζης».

Με αυτόν τον τρόπο θα αναγνωρίζεται ως αφορολόγητο μόνον ό,τι περνά μέσω τραπέζης ή μέσω κάρτας που θα έχει δηλωθεί ότι αφορά δαπάνες, πρόσθεσε ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών.

Παράλληλα διευκρίνισε πως οι δαπάνες θα συμπεριλαμβάνουν ενοίκια, ιατρικά έξοδα, αγορά ΙΧ και δαπάνες οικογένειας, ενώ δεν παρέλειψε να επαναλάβει ότι το αφορολόγητο θα σχετίζεται με το εισόδημα του κάθε φορολογουμένου.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο