Τριπλό χτύπημα του Εγκέλαδου ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας

13/07/2016 | 18:18

​Οι σεισμοί μετρήθηκαν κατά σειρά στα 5,7, τα 6,3 και ξανά τα 5,7 Ρίχτερ. Δεν υπάρχει προειδοποίηση για τσουνάμι.

Τρεις ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν σε διάστημα μόλις 30 λεπτών στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Νέας Ζηλανδίας, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η ισχυρότερη δόνηση, όπως μετέδωσε το skai.gr, μετρήθηκε στα 6,3 Ρίχτερ. Είχε προηγηθεί ένας σεισμός 5,7 βαθμών και το μπαράζ έκλεισε με ένα δεύτερο πλήγμα 5,7 Ρίχτερ.

Το επίκεντρο όλων των χτυπημάτων του Εγκέλαδου εντοπίζεται στα 180 με 200 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των ακτών της Νέας Ζηλανδίας, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες ή υλικές ζημιές.

Το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι του Ειρηνικού αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για επικίνδυνα κύματα.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου