Τρίκαλα – κορονοϊός: Πέθανε λίγο προτού μεταφερθεί σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας

23/11/2020 | 22:32

Ακόμη ένας θάνατος – στα Τρίκαλα αυτή τη φορά – ασθενούς με κορονοϊό. Νοσηλευόταν στην κλινική covid του Νοσοκομείου Τρικάλων και καθώς η κατάστασή του χειροτέρευε, κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο άτυχος 32χρονος είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα και παλαιότερα είχε νοσηλευτεί ξανά στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Πριν λίγες ημέρες εισήχθη με συμπτώματα κορονοϊού και βρέθηκε θετικός.

Δεδομένου πως – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες στα Τρίκαλα και στη Θεσσαλία, έγινε προετοιμασία διακομιδής του στη Χαλκίδα, ωστόσο, ο 32χρονος κατέληξε από ανακοπή.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε