Τριάντα πέντε νεκροί από τα χέρια των τζιχαντιστών στη Συρία

16/01/2016 | 22:32

​Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που έχει την έδρα του στη Βρετανία, ανέφερε πως μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σκότωσαν τουλάχιστον 35 σύρους στρατιώτες και μέλη των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων σε επίθεση που εξαπέλυσαν σήμερα σε πολλές περιοχές της πόλης Ντέιρ αλ-Ζορ.

«Οι μαχητές εισχώρησαν στη βορειοδυτική πλευρά της πόλης και διενήργησαν τις επιθέσεις», ανέφερε το Παρατηρητήριο το οποίο καταγράφει τις εξελίξεις στον πόλεμο στη Συρία μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου τοπικών πηγών.

Το Ισλαμικό Κράτος ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής επαρχίας, ενώ η κυβέρνηση έχει υπό τον έλεγχό της τμήματα της πόλης μεταξύ των οποίων ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο το οποίο σφυροκοπείται από την οργάνωση.

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Νέα τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε καφέ (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Έντονη βροχόπτωση στην Πάτρα – Πού προκλήθηκαν προβλήματα (ΦΩΤΟ)