Τρελαμένος Φαρίντ: «Ένιωσα σαν να ήμουν στον Παναθηναϊκό όλα τα χρόνια της ευρωπαϊκής μου καριέρας»

21/11/2025 | 20:29

Ο Κένεθ Φαρίντ έζησε μοναδικές στιγμές το βράδυ της Πέμπτης (20/11/2025) στο Telekom Center, όπου έδωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα με τον Παναθηναϊκό μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού “τρελάθηκε” με τις πρώτες εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κένεθ Φαρίντ με τα πράσινα και δεν σταμάτησε να τον αποθεώνει στο παιχνίδι με την Ντουμπάι BC για την Euroleague.

Ο ίδιος ζει τον δικό του μπασκετικό παράδεισο στον Παναθηναϊκό και απολαμβάνει κάθε στιγμή με την πράσινη φανέλα.

Μετά το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο Telekom Center Athens,  ο Κένεθ Φαρίντ έγραψε σε ανάρτηση της Euroleague: «Γουάου, χθες το βράδυ ένιωσα σαν να ήμουν στον Παναθηναϊκό καθ’ όλη τη διάρκεια της ευρωπαϊκής μου καριέρας. Σας ευχαριστώ φίλοι του Παναθηναϊκού που με δεχτήκατε στην οικογένεια».

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν το κομμάτι του παζλ που έλειπε από τον Παναθηναϊκό, εκτοξεύοντας την ομάδα του Εργκίν Αταμάν το τελευταίο δεκαήμερο.

Επί των ημερών του, οι πράσινοι μετρούν 3 σερί νίκες στην Euroleague, βάζοντας πλώρη για την κορυφή της κατάταξης.

newsit.gr

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο