Τραυμάτισε τον άντρα της με μαχαίρι στο λαιμό

06/11/2022 | 10:14

Ένα νέο, σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το ekriti, αυτή τη φορά, την επίθεση δέχθηκε ο άνδρας του σπιτιού από την γυναίκα του η οποία φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (5/11) με την 40χρονη από τη Βουλγαρία να καβγαδίζει με τον 50χρονο Έλληνα σύζυγό της, σε χωριό του δήμου Φαιστού όπου διαμένουν.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η 40χρονη φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον σύζυγό της στο λαιμό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο!

Αρχικά ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Φαιστού οι αστυνομικοί του οποίου προχώρησαν στη σύλληψη της 40χρονης που σύμφωνα με το cretapost, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και βαριές σωματικές βλάβες.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ