Τράπερ: Έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Τον έδειραν και τον έγδυσαν στη μέση του δρόμου

27/03/2023 | 12:24

Ακόμη ένα περιστατικό ξυλοδαρμού και βίας μεταξύ γνωστών τράπερ έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως έγινε γνωστό, το συμβάν έλαβε χώρα έξω από κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας, όπου το θύμα είχε πάει για να δει ταινία με τη σύντροφό του.

 

Βγαίνοντας από την αίθουσα, δέχθηκε επίθεση από οκτώ άτομα, υποστηρικτές άλλου γνωστού τράπερ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν παρών.

Στο βίντεο, που προβλήθηκε στο «Πρωινό», φαίνεται ο τράπερ να τρώει αλύπητο ξύλο και εκτός από τα χτυπήματα να δέχτηκε και ύβρεις.

Την ώρα της επίθεσης, η φίλη του έντρομη φώναζε, ενώ στο τέλος οι οκτώ του έβγαλαν τα ρούχα για να ανεβάσουν το βίντεο στα social media και να τον εξευτελίσουν.

 

«Τι θα κάνεις τώρα μωρή πουτ@@@», ακούγεται να του λένε στο βίντεο οι δράστες, αφού τον έχουν πιάσει και τον δέρνουν.

Η κοπέλα του ουρλιάζει και την απειλούν να σταματήσει για να μην δείρουν και την ίδια. Στη συνέχεια, τον ξεγυμνώνουν και φωνάζουν «να ο κω@@@του, θα τον σκίσω».

Οι πληροφορίες λένε ότι όλα έγιναν μπροστά στα μάτια αρκετού κόσμου.

Δείτε το ρεπορτάζ

 Στην εκπομπή αφού προβλήθηκε το βίντεο, αναφέρθηκε ότι αυτές οι ομάδες είναι χαρτογραφημένες από την Ασφάλεια Αττικής. «Τα επεισόδια μεταξύ του είναι πολύ συχνά. Κάποιοι έχουν και φάκελο. Αλλά αυτή η λογική της υποκουλτούρας που βλέπουμε πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει», σχολίασε η Άρια Καλύβα.

Το ατύχημα του Πάνου Μιχαλόπουλου και η συνάντηση με τον Άρη Μουγκοπέτρου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Με ελληνική σημαία πανηγύρισε η Σέφιλντ την πρόκριση στον τελικό ανόδου

Τέμπη: Όλο το πόρισμα του Πολυτεχνείου για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης

Άνδρας μεγάλωσε δύο γορίλες που απορρίφθηκαν από τις μητέρες τους

ΣΥΡΙΖΑ: Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή και τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο

 3ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας

Αχαΐα: Το ζευγάρι ήταν έμποροι ναρκωτικών

Το ένα ρούχο που φοράς κάθε μέρα και γεμίζει μικρόβια – Κι όμως, δεν το πλένεις ποτέ