Τράπερ απήγαγε γιο επιχειρηματία στον Υμηττό – 4 συλλήψεις

24/05/2025 | 12:16

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας νεαρός το απόγευμα της Παρασκευής (23.5.2025) όταν έπεσε θύμα απαγωγής από τέσσερις άνδρες στην περιοχή του Υμηττού. 

Όλα αποκαλύφθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής όταν αστυνομικοί της διεύθυνσης οργανωμένου εγκλήματος έκαναν επιχείρηση σε τρία διαφορετικά σημεία στην Αθήνα και κατάφεραν να συλλάβουν τους τέσσερις φερόμενους ως δράστες της απαγωγής του γιου του επιχειρηματία.

Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών είναι γνωστός τράπερ, ενώ και οι τέσσερις δράστες έχουν απασχολήσει τις Αρχές για κλοπές και ληστείες.

Ο γιος του επιχειρηματία επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής ένα συνεργείο στον Υμηττό, εκεί ξαφνικά τέσσερα άτομα τον πλησίασαν και τον έβαλαν με τη βία σε ένα αυτοκίνητο.

Άρχισαν να κάνουν γύρους με το αυτοκίνητο, απειλώντας τον γιο του επιχειρηματία και απαιτώντας από τους γονείς του 25.000 ευρώ και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. 

Παράλληλα, χτυπούσαν και τρυπούσαν με ένα αιχμηρό αντικείμενο το θύμα.

Εν τέλει, κατάφεραν να αποσπάσουν 15.000 ευρώ και λίγη ώρα αργότερα άφησαν ελεύθερο τον γιο του δράστη.

Η απαγωγή αυτή – σύμφωνα με την αστυνομία – χαρακτηρίζεται «τίγρης». 

newsit.gr

Συνταγή για σπιτικά μακαρόν με ινδοκάρυδο

Έβαλε «φωτιά» ο ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ – Πάνω από 60 χιλιάδες κόσμος στη συναυλία του ΦΩΤΟ

Τι τρέχει με τις μπίρες χωρίς αλκοόλ; Τι προβλήματα προκαλούν σύμφωνα με μελέτη

Στην ορεινή Ναυπακτία ο Κώστας Καραμανλής ΦΩΤΟ

Ιαπωνία: Επιστήμονες αναβίωσαν ταξίδι 3.000 ετών με κανό στον Ειρηνικό

Καιρός- Πάτρα: Πέφτει σήμερα η θερμοκρασία, ενισχύονται οι άνεμοι

Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης της Google «διαβάζει» τις μεταλλάξεις στο ανθρώπινο γονιδίωμα

Ναύπακτος: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη – Μήνυμα 112 στους κατοίκους να φύγουν από την περιοχή ΒΙΝΤΕΟ – ΝΕΟΤΕΡΑ