ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Μυρσίνη – Προσφυγόπουλο μόλις 1,5 χρόνων βρήκε τραγικό θάνατο στην πισίνα!

Η μοίρα του ήταν να φύγει από τον πόλεμο, να ταξιδέψει χιλιόμετρα μέσα στις χειρότερες συνθήκες, να γλιτώσει από οτιδήποτε άλλο και να έρθει και δυστυχώς να καταλήξει εδώ.

Μόλις στους 18 μήνες ζωής του, ένα αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή, όπως πληροφορείται το tempo24.gr μέσα στην πισίνα του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μυρσίνη Ηλείας.

Την ώρα που έπαιζε… το βρήκαν νεκρό οι γονείς του μέσα στα νερά της βροχής που είχε γεμίσει η πισίνα.

Παρά τις προσπάθειες για να επανέλθει, δυστυχώς το παιδάκι πέθανε.

Τις επόμενες στιγμές που ενημερώθηκε η Αστυνομία, όπως γράφει το ilialive.gr επικράτησε ένταση με τους Σύριους να αρνούνται να παραδώσουν το παιδί για να μεταφερθεί σε κοντινό Κέντρο Υγείας.

Αυτή είναι η πισίνα που βρήκε τραγικό θάνατο το παιδί

ilia8_0_0.jpg

Τελικά με παρέμβαση των εθελοντών εισήλθε το ασθενοφόρο που παρέλαβε το παιδάκι και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πληροφορίες για νεκρό παιδί στο Κέντρο Φιλοξενίας Μυρσίνης μετά από ατύχημα σε πισίνα

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»