Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Το τραγικό τέλος του 54χρονου Μάκη Κοντοστάνου στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες στην Παναγοπολα, κρύβει μία επίσης τραγική ιστορία της μοίρας:

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο άτυχος άνδρας πατέρας δύο παιδιών από τον πρώτο του γάμο, θα πάντρευε σήμερα Παρασκευή το παιδί της συντρόφου του στο Κορωπί. Μάλιστα στη διάρκεια της ίδιας τελετής θα βαφτιζόταν και το παιδί του ζευγαριού.

Όπως είναι εύλογο η απόφαση μετά για την δικηγόρο σύντροφό του ήταν εξαιρετικά δύσκολη μετά την απώλειά του. (Στη Φωτογραφία ο 54χρονος με τη σύντροφό του).

Ήταν όμως και γενναία αφού η τελετή θα πραγματοποιηθεί κανονικά με την ίδια να καλεί τους καλεσμένους να συμμετέχουν στο μυστήριο φορώντας όλοι λευκά ρούχα για να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του 54χρονου συντρόφου της.

Ο Μάκης Κοντοστάνος, που ήταν ιδιοκτήτης ενός μικρού λατομείου στα Μέγαρα, σκοτώθηκε χθες στην Εθνική Αθηνών Πατρών στο ύψος της Παναγοπούλας, αφού δεν πρόλαβε να αντιδράσει βλέποντας να έρχεται κατά πάνω στο όχημα που οδηγούσε κινούμενος προς Πάτρα, ένα ΙΧ του οποίου η 70χρονη οδηγός είχε εισέλθει ανάποδα στο ρεύμα της οδού.

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο - Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ένα ΙΧ, τυλίχθηκε στις φλόγες με τη γυναίκα οδηγό να εγκλωβίζεται και να απανθρακώνεται. Πρόκειται για την Μαριεντίνα Καργάδου 70 ετών κάτοικο εν ζωή Αιγίου.

Οδηγός και συνοδηγός του δεύτερου οχήματος, τραυματίστηκαν και απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου αργά το βράδυ ο ένας (ο 54χρονος Μάκης Κοντοστάνος) υπέκυψε στα τραύματα του.

Όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.news σοκαριστικές ήταν οι συνθήκες του δυστυχήματος με αστυνομικές πηγές ν’ αναφέρουν πως η 70χρονη,  εκινείτο για τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο αντίθετα στο ρεύμα προς Πάτρα.

Εισήλθε στην Ολύμπια Οδό, από τον κόμβο των Σελιανιτίκων με κατεύθυνση την Πάτρα, όταν έφθασε στις σήραγγες της Παναγοπούλας, αντί να συνεχίσει κανονικά την πορεία της, επέλεξε τη διαδρομή που ακολουθούν τα οχήματα επικίνδυνου φορτίου. Στη συνέχεια φέρεται να αποπροσανατολίστηκε και έκανε αναστροφή οδηγώντας προς  προς το Αίγιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες παρά τα σήματα διερχόμενων οδηγών, που απέφυγαν την σύγκρουση κάνοντας ελιγμούς, η γυναίκα δεν είχε αντιληφθεί πως εκινείτο ανάποδα.

Μοιραία η σύγκρουση με το Ford Raptor και με το Honda να κάνει τρεις τούμπες και να καταλήγει στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Πάτρα: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον αείμνηστο Ανδρέα Αποσκίτη! Καταψήφισε η Δημοτική Αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αγωνία για τον ψαροντουφεκά που χάθηκε στην θάλασσα του Ρίου – Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες