Τουλάχιστον εννιά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 29 τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχία Μισιόνες στην Αργεντινή όταν ένα λεωφορείο έπεσε από γέφυρα.
Το τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με άλλο όχημα, εξετράπη της πορείας του και έπεσε από τη γέφυρα σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα στην Αργεντινή.
Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4.30 το πρωί, τοπική ώρα, όταν το διώροφο λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν περίπου 50 άνθρωποι συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, κοντά στο χωριό Ομπέρα, που απέχει 1.000 χιλιόμετρα από το Μπουένος Άιρες.
Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, το λεωφορείο πήρε κλίση και έπεσε από τη γέφυρα στην κοίτη ενός ποταμού, σε βάθος αρκετών μέτρων.
Περισσότεροι από εκατό πυροσβέστες και διασώστες έσπευσαν στο σημείο τα ξημερώματα και χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες από τα συντρίμμια του λεωφορείου.
🚍In northeastern #Argentina, a #bus fell from a bridge into a river.
— News.Az (@news_az) October 26, 2025
As a result of the accident, at least nine people were killed. pic.twitter.com/uv5loRyQzQ
