Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Άνδρας σκοτώθηκε όταν τον παρέσυρε το τρακτέρ του

Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν από λίγη ώρα στην Κυψέλη Ζακύνθου. Ένας 80χρονος Ζακυνθινός έχασε την ζωή του, όταν στην προσπάθειά του να βάλει μπροστά το τρακτέρ του, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες, αλλά και την φρέζα που είχε προσαρμόσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο 80χρονος είχε βάλει σε κατηφορικό σημείο το τρακτέρ, το άφησε να κυλήσει και προσπάθησε να πηδήξει επάνω για να το βάλει μπροστά με ταχύτητα. Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε, έπεσε, η ρόδα του τρακτέρ πέρασε από πάνω του, ενώ τον χτύπησε και η φρέζα.

Ο 80χρονος ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις του πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό του και της είπε ότι έχει εγκλωβιστεί κάτω από το τρακτέρ. Η γυναίκα ειδοποίησε έντρομη την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως άνδρες της πυροσβεστικής που τον απεγκλώβισαν, καθώς και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου, τελικά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε.

Ανοιξιάτικη αποτοξίνωση: Τροφές που καθαρίζουν τον οργανισμό και χαρίζουν ενέργεια

Αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση;

Γιορτή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για την επιτυχία της Klavdia στη Eurovision

Κατοικίδιο και τρίτη ηλικία: Με ποιον τρόπο ένας σκύλος ή μια γάτα μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ηλικιωμένου

Ερντογάν σε Σάντσεθ: Σημαντικό βήμα οικοδόμησης εμπιστοσύνης οι συνομιλίες για την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη

Γιασικεβίτσιους: «Κάναμε ακριβώς ότι δεν είχαμε κάνει πέρυσι στο Βερολίνο»

Πάτρα: Συνάντηση συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ με τον Κ. Πελετίδη

Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς τις μαθήτριες και τους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2025