Σαρδηνία: Υπό έρευνα η σύζυγος του CEO της Lufthansa που παρέσυρε και σκότωσε την 24χρονη

12/07/2025 | 19:11

Υπό έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια βρίσκεται η Βίβιαν Σπορ, σύζυγος του διευθύνοντος συμβούλου της Lufthansa, Κάρστεν Σπορ, μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στο νησί Σαρδηνία της Ιταλίας, όπως επιβεβαίωσε την Παρασκευή ο Ιταλός συνήγορός της.

Η Σπορ, η οποία δήλωσε πως θα συνεργαστεί πλήρως με τις τοπικές δικαστικές Αρχές, διέμενε στο εξοχικό της οικογένειάς της όταν σημειώθηκε το δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η Σπορ φέρεται να παρέσυρε με το SUV της μια 24χρονη Ιταλίδα κοντά σε διασταύρωση, την ώρα που βρισκόταν για διακοπές στο πολυτελές θέρετρο Πόρτο Τσέρβο, στην περιοχή Γκαλούρα της βόρειας Σαρδηνίας.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν ως babysitter, υπέκυψε στα τραύματά της επί τόπου το απόγευμα της Τρίτης. Έλεγχοι για αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες βγήκαν αρνητικοί, ενώ η αστυνομία ελπίζει ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής θα βοηθήσει στη διαλεύκανση των συνθηκών του δυστυχήματος.

Μέσω του δικηγόρου της, Άντζελο Μερλίνι, η Σπορ εξέφρασε «οδύνη και βαθιά λύπη για αυτό το εξαιρετικά σοβαρό δυστύχημα». Όπως αναφέρεται στη δήλωση, «παραμένει στη διάθεση των ιταλικών δικαστικών Αρχών για όλες τις αναγκαίες έρευνες». «Αντιλαμβάνεται ότι μια τόσο μεγάλη προσωπική απώλεια δεν μπορεί να αποζημιωθεί, αλλά θα λάβει μέτρα για να μετριάσει τις συνέπειες» αναφέρεται στη δήλωση.

Η 51χρονη Σπορ επέστρεψε στη Γερμανία μετά το περιστατικό.

ΠΗΓΗ

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι