Τραγωδία στη Μεσσηνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 65χρονη

10/10/2025 | 10:17

Φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9/10/2025 στην επαρχιακή οδό Αγίου Ανδρέα – Πύλου, στη Μεσσηνία, όταν 65χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 73χρονος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας στη Λογγά, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, κατέληξε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και η Τροχαία ερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της